Když jsem si dělal přehled o tom, co dnes podobné sázkové platformy nabízejí českým uživatelům,
Parimatch recenze mě zaujal hlavně kombinací sportovní nabídky, různých možností plateb a prostředí, které se snaží působit jednoduše i pro člověka, který nechce půl hodiny hledat konkrétní ligu nebo tiket. Osobně ale u podobných služeb nesleduji jen počet sportů a vzhled stránky. Hodně záleží také na tom, jak jsou nastavené bonusy, platby a používání přes mobil. Uvítací nabídku bych například nikdy neposuzoval pouze podle velkého procenta uvedeného v reklamě. Důležitý je minimální vklad, procentní výše bonusu, maximální částka, kterou lze získat, doba jeho platnosti a především požadavek na protočení. Právě wagering podle mě často rozhoduje o tom, zda má nabídka skutečně zajímavou hodnotu. Jednoduše řečeno jde o podmínku, kolikrát musí uživatel stanovenou částku prosázet, než může bonus nebo související výhru normálně využít či vybrat. Bonus 100 % tak nemusí být automaticky výhodnější než menší nabídka s mírnějšími pravidly. Podobně bych přistupoval ke cashbacku. Jeho princip spočívá v tom, že se část ztrát nebo kvalifikované aktivity může vrátit zpět podle pravidel konkrétní akce. U Parimatch ale může záležet na typu hry, období, procentu cashbacku i dalších omezeních, takže bych nepředpokládal, že jedna podmínka platí vždy pro celý účet. Trochu zmatek mohou způsobovat také promo kódy. Jeden kód může aktivovat bonus spojený s vkladem, jiný cashback a další třeba bezplatnou sázku. Jde tedy o rozdílné typy odměn a každý může mít vlastní minimální částku, časový limit nebo další požadavky. Pravidla promo akcí se navíc mohou průběžně měnit, proto mi přijde rozumnější před potvrzením nabídky znovu projít aktuální podmínky než spoléhat na informace přečtené před několika týdny. Co se samotného používání týče, desktopový web mi připadá praktičtější při procházení většího množství lig a kurzů současně. Mobilní web je zase pohodlný tím, že není nutná instalace a člověk se dostane k účtu rovnou přes prohlížeč. Samostatné mobilní řešení může nabídnout rychlejší přístup a rozhraní lépe přizpůsobené telefonu, ale vyžaduje instalaci a pravidelné aktualizace. U Androidu se někdy aplikace instaluje prostřednictvím APK souboru. Princip je jednoduchý: soubor se stáhne do telefonu, systém případně požádá o povolení instalace z daného zdroje a potom proběhne standardní instalace. Tady bych byl ale opravdu opatrný. APK bych stahoval výhradně z důvěryhodného a ověřeného zdroje, protože soubory z náhodných webů mohou být upravené nebo obsahovat škodlivý software.